Hotel Cinderel

Beste allemaal,

Vanaf vandaag zijn kaarten voor de voorstelling Hotel Cinderel verkrijgbaar bij de Stadsschouwburg Haarlem. Je kunt bestellen via deze link:


https://www.theater-haarlem.nl/programma/18563/Hotel_Cinderel/De_Haarlemse_Balletschoo
l.

We zien ernaar uit om te stralen op het podium en onze mooie voorstelling te presenteren. Het allerleukst is dat te doen voor een volle zaal. Al het publiek is welkom, dus nodig vooral iedereen uit!

We zien je graag op 2 of 3 juli bij Hotel Cinderel!


Dear All,

Tickets for the Hotel Cinderel performance are available from today at the Stadsschouwburg Haarlem. You can order via this link:

https://www.theater-haarlem.nl/programma/18563/Hotel_Cinderel/De_Haarlemse_Balletschool.

We look forward to shining on stage and presenting our beautiful performance. The best thing to do is to do this in front of a full house. All the public is welcome, so please invite everyone!

We look forward to seeing you at Hotel Cinderel on 2 or 3 July!


Любі мої,

Квитки на виставу Hotel Cinderel можна придбати від сьогодні в Stadsschouwburg Haarlem. Замовити можна за посиланням:

https://www.theater-haarlem.nl/programma/18563/Hotel_Cinderel/De_Haarlemse_Balletschool.

Ми з нетерпінням чекаємо того, щоб блищати на сцені та презентувати нашу прекрасну виставу. Найкраще робити це перед повним залом. Запрошуємо всіх бажаючих, тому запрошуємо всіх!

Чекаємо вас у готелі Cinderel 2 або 3 липня!


Caros,

Os ingressos para a apresentação do Hotel Cinderel estão disponíveis a partir de hoje no Stadsschouwburg Haarlem. Você pode encomendar através deste link:

https://www.theater-haarlem.nl/programma/18563/Hotel_Cinderel/De_Haarlemse_Balletschool.

Estamos ansiosos para brilhar no palco e apresentar nossa bela performance. A melhor coisa a fazer é fazer isso na frente de uma casa cheia. Todo o público é bem-vindo, então convide a todos!

Estamos ansiosos para vê-lo no Hotel Cinderel em 2 ou 3 de julho!

Read More

Lockdown december 2021

Beste allemaal,

Tot onze grote teleurstelling is in de persconferentie van vandaag 18 december een algehele lockdown afgekondigd. Deze lockdown zal tot 14 januari duren. In deze brief lees je wat de invloed van deze maatregel is op de danslessen.

KERSTLESSEN EN GEWONE LESSEN VAN 19 T/M 24 DECEMBER

Alle lessen komen vanaf morgen te vervallen. We vinden het ontzettend jammer dat we de serie open lessen niet kunnen afmaken en hopen dat in januari alsnog te kunnen doen.
Gelukkig hebben sommige groepen vandaag en gisteren nog hun open les kunnen presenteren. We zijn blij dat dat voor jullie nog gelukt is!

KERSTVAKANTIE

De kerstvakantie gaat in op zondag 19 december en zal tot 16 januari duren. Op 14 januari is er weer een nieuwe persconferentie, waarna we weten hoe we verder kunnen. Als er al eerder beslissingen worden genomen die van invloed zijn op de lessen, laten we natuurlijk van ons horen.

We vinden het teleurstellend en frustrerend dat we de voorbereide kerstlessen zo abrupt niet meer kunnen laten zien en dat ook de laatste reguliere lessen niet kunnen doorgaan. Hopelijk duurt deze lockdown niet lang, zodat we nog in januari het nieuwe jaar samen dansend kunnen inluiden, met sfeervolle kijklessen en vrolijke reguliere lessen.

Voor nu wensen we jullie heel fijne feestdagen en een gelukkig 2022!

Tyche, Marije, Gene en Rosemarije

Read More

Coronamaatregelen

We hebben voor beide studio’s voorzorgsmaatregelen genomen om het coronavirus tegen te gaan. Zo ontsmetten we na iedere les de barre en dweilen we na iedere dansdag de vloer en maken we de toiletten schoon. Bij binnenkomst vragen we de leerlingen hun handen te ontsmetten en letten we erop dat er voor leerlingen van boven de 18 voldoende ruimte is tussen de dansers. Leerlingen en ouders vragen we het volgende te doen:

STUDIO CORNELISSTEEG:

 • Kom omgekleed naar de les, want we houden de kleedkamer gesloten.
 • Ouders gaan niet mee naar binnen:
 • Kinderen tot en met het niveau primary worden voor de deur door Tyche opgehaald.
 • Kinderen vanaf de groepen standaard 1 mogen zelf doorlopen en rustig in de studio hun balletschoenen of sokken aandoen.
 • Na de les worden onze jongere leerlingen weer naar buiten gebracht via de deur van nummer 9, zodat we zeker weten dat alle kinderen zijn opgehaald. Zorg dat je als ouder/verzorger op tijd bent, want de volgende les gaat ook weer van start. De laatste vijf minuten kan er niet bij de les gekeken worden, vanwege de anderhalvemeterregel voor volwassenen. Blijf dus buiten wachten.
 • Let ook buiten op de 1,5 meter afstand!
 • Blijf thuis bij klachten en meld je af via info@dehaarlemseballeschool.nl.

STUDIO KINDERHUISVEST

 • Kom omgekleed naar de les en loop naar de kleedkamer om je schoenen en jas uit te doen.
 • Ga binnendoor de studio in en neem je jas en schoenen mee.
 • Na de les neem je jas en schoenen mee naar de hal om ze daar aan te trekken.
 • Ouders mogen in de hal zitten behalve als het te vol wordt en de 1,5 meter niet wordt gehaald. Wacht dan graag even buiten wachten.
 • Blijf bij klachten thuis en meld je af via info@dehaarlemseballeschool.nl

PEUTERS

Voor de allerkleinsten kan het spannend zijn om (weer) te beginnen. Daarom mag er, als het nodig is, maximaal 1 ouder mee naar binnen om te helpen met de jas en de schoenen. Zodra dat niet meer nodig is, is het fijn als de jonge danser zelf met Tyche meeloopt en de ouder niet naar binnen komt.

PROEFLESSEN

Kinderen die een proefles komen doen mogen maximaal 1 ouder meenemen om te kijken. Broertjes en zusjes kunnen we helaas niet toelaten bij de proefles.

We hopen ook met deze maatregelen weer een bijdrage te kunnen leveren aan het tegengaan van de verspreiding van het coronavirus.

Read More

Start typing and press Enter to search