Lockdown december 2021

 In Algemeen, Nieuwsbrief

Beste allemaal,

Tot onze grote teleurstelling is in de persconferentie van vandaag 18 december een algehele lockdown afgekondigd. Deze lockdown zal tot 14 januari duren. In deze brief lees je wat de invloed van deze maatregel is op de danslessen.

KERSTLESSEN EN GEWONE LESSEN VAN 19 T/M 24 DECEMBER

Alle lessen komen vanaf morgen te vervallen. We vinden het ontzettend jammer dat we de serie open lessen niet kunnen afmaken en hopen dat in januari alsnog te kunnen doen.
Gelukkig hebben sommige groepen vandaag en gisteren nog hun open les kunnen presenteren. We zijn blij dat dat voor jullie nog gelukt is!

KERSTVAKANTIE

De kerstvakantie gaat in op zondag 19 december en zal tot 16 januari duren. Op 14 januari is er weer een nieuwe persconferentie, waarna we weten hoe we verder kunnen. Als er al eerder beslissingen worden genomen die van invloed zijn op de lessen, laten we natuurlijk van ons horen.

We vinden het teleurstellend en frustrerend dat we de voorbereide kerstlessen zo abrupt niet meer kunnen laten zien en dat ook de laatste reguliere lessen niet kunnen doorgaan. Hopelijk duurt deze lockdown niet lang, zodat we nog in januari het nieuwe jaar samen dansend kunnen inluiden, met sfeervolle kijklessen en vrolijke reguliere lessen.

Voor nu wensen we jullie heel fijne feestdagen en een gelukkig 2022!

Tyche, Marije, Gene en Rosemarije

Start met typen en klik op Enter om te zoeken