Corona maatregelen De Haarlemse Balletschool

 In Nieuwsbrief

UPDATE n.a.v. persconferentie 13 oktober jl: Danslessen 18+ gaan door!

CORONAMAATREGELEN

We hebben voor beide studio’s voorzorgsmaatregelen genomen om het coronavirus tegen te gaan. Zo ontsmetten we na iedere les de barre en dweilen we na iedere dansdag de vloer en maken we de toiletten schoon. Bij binnenkomst vragen we de leerlingen hun handen te ontsmetten en letten we erop dat er voor leerlingen van boven de 18 voldoende ruimte is tussen de dansers. Leerlingen en ouders vragen we het volgende te doen:

STUDIO CORNELISSTEEG:

 • Kom omgekleed naar de les want we houden de kleedkamer gesloten:
 • Ouders gaan niet mee naar binnen: Kinderen tot en met de groep primary 7 jaar worden voor de deur door Tyche opgehaald.
 • Kinderen vanaf de groepen standaard 1 mogen zelf doorlopen en rustig in de studio hun balletschoenen of sokken aandoen.
 • Na de les worden onze leerlingen tot en met standaard 2 weer naar buiten gebracht via de deur van nummer 9 zodat we zeker weten dat alle kinderen zijn opgehaald. Zorg dat je als ouder/verzorger op tijd bent, want de volgende les gaat ook weer van start. De laatste 5 minuten kan er dus niet meer gekeken worden i.v.m. de anderhalvemeterregel voor volwassenen. Blijf dus buiten wachten.
 • Let ook buiten op de 1,5 meter afstand!
 • Blijf thuis bij klachten

STUDIO KINDERHUISVEST

 • Kom omgekleed naar de les en loop naar de kleedkamer om schoenen en jas uit te doen;
 • Ga binnendoor de studio in en neem je jas en schoenen mee;
 • Na de les neem je jas en schoenen mee naar de hal om ze daar aan te trekken;
 • Ouders mogen in de hal zitten behalve als het te vol wordt en de 1,5 meter niet wordt gehaald, dan graag even buiten wachten.
 • Blijf thuis bij klachten

PEUTERS

Voor de allerkleinsten kan het spannend zijn om (weer) te beginnen. Daarom mag er, als het nodig is, maximaal 1 ouder mee naar binnen om te helpen met de jas en de schoenen. Zodra dat niet meer nodig is, is het fijn als de jonge danser zelf met Tyche meeloopt en de ouder niet naar binnen komt.

PROEFLESSEN

Kinderen die een proefles komen doen mogen maximaal 1 ouder meenemen om te kijken. Broertjes en zusjes kunnen we helaas niet toelaten bij de proefles.

We hopen ook met deze maatregelen weer een bijdrage te kunnen leveren aan het tegengaan van de verspreiding van het coronavirus.

Wij hebben erg veel zin in komend seizoen en zien jullie graag in de week van 24 augustus! Tot dan!

Rosemarije Zuidgeest en docenten

PS Als je je nog niet hebt ingeschreven, doe dat dan snel zodat je zeker bent van een plek in de door jou gekozen les. Inschrijven kan via www.dehaarlemseballetschool.nl/inschrijven. Ook nieuwe leerlingen zijn natuurlijk van harte welkom. De eerste les is een proefles, dus kom vooral lessen proberen!

PPS Heb je de nieuwsbrief niet via email ontvangen? Laat het ons weten via info@dehaarlemseballetschool.nl. In principe communiceren wij via e-mail, dus geef het aan ons door!

Start met typen en klik op Enter om te zoeken